Skip to content

Regularització ILP Ja

ILP Regularització Ja és un moviment estatal format per col·lectius i organitzacions de persones migrants i racialitzades, autoorganitzades políticament al voltant de l’exigència dels drets socials, polítics i econòmics a l’Estat Espanyol.

La ILP és una Iniciativa Legislativa Popular, un mecanisme de democràcia directa que concedeix l’estat i pel qual la ciutadania pot proposar lleis per a la seva consideració, debat i aprovació al Congrés dels Diputats, sent la seva aprovació vinculant, és a dir, obligatòria.

A través d’aquesta ILP es vol aconseguir la regularització administrativa per gairebé mig milió de persones migrants, a través de permís de residència i de treball, que millorarà significativament les vides de les persones migrants, de les seves famílies i de la societat en general.

Signa la ILP Regularització ja

La Crida LGBTI donem suport a la ILP Regularització del moviment estatal de regularització JA de persones migrants autoorganitzades a l’estat espanyol per a la regularització de les persones estrangeres que viuen sense accés a drets al país. Calen 500.000 signatures de persones amb DNI o passaport espanyol, en plecs de paper signats per la Junta Electoral Central abans del 23 de setembre de 2022.

Per això, trobareu punts per signar la ILP Regularització Ja a tots els actes i activitats que organitzem:

25 de Juny de 2022, des de les 18.30 i fins les 02.00, a Plaça Universitat de Barcelona. Durant la manifestació i durant la festa popular.

28 de Juny de 2022, des de les 18.30 i fins les 23.00, a l’Espai Jove La Fontana, a Gràcia, Barcelona. Durant l’acte polític de la Crida LGBTI. ILP Regularització JA també intervendrà en aquest espai per llegir el seu manifest.